08Oct

Заповядайте на второто издание Fusion Art Fest 2016

Видяно: 164

Underground gallery / studio

Sofia, Stochna gara, 4, Vladayska reka str., fl. 4

Деница Михайлова ще участва с нейни произведения и осветителни тела във второто издание на на Fusion Art Fest!

https://www.facebook.com/events/1763480683929596/

Откриването на второто издание на Fusion Art Fest 2016 ще се проведе на 8 октомври от 20:00 до 23:00 часа в парк Коколандия, Борисова градина. Напълно независим от към финансиране, фестивалът ще бъде култ към изкуството. Три часова акция от десетки артисти.
Следвайки концепцията на предното издание, организаторите предизвикват хората да отключат сетивата си за още по-нестандартен изказ. Посетителите ще станат част от една огромна инсталация от изкуство на която ще могат да се насладят само три часа.

Вторият ден, 9 октомври, творбите ще бъдат върнати в Underground gallery/studio и допълнени с инсталации и пърформанс.
Вечерта ще завърши с джаз концерт на група GBaby

https://www.facebook.com/undergroundgallerystudio/

Защо аз да дойда на Fusion Art Fest II?

Fusion ART fest, e място за среща на хора с мнение. Артистите, които сме подбрали в програмата за двата дена, са хора, които имат какво да кажат и го правят чрез своето творчество. Това са хора от цяла България, доста чуждестранни артисти, както и екипът от творци, вдъхващ живот на креативния инкубатор Culture lab. в Сточна гара. И двата дена ще има жива музика и независимо кино от България и света. За доброто настроение на посетителите първата вечер, ще имаме джаз импровизации на саксофон от прекрасната Ралица Тонева, както и DJ сет от Mr Nobody за паузите. Във втория ден ще има пърформанс и инсталация в UNDERGROUND – платформа за независимо изкуство, на територията на Culture lab. , картините ще бъдат пренесени там, като ще предложим алтернативен „прочит” на пространството. Ще има мода, кино, пленителните G baby, ще ни припомнят златните парчета от ерата на суинга и на края, за подобаващ завършек, ще има етно deep house афтър парти със Мария- Елена Лионди, или DJ LeNaKi , с нейните сетове.

Рaзработено от WEB ETKO INFO
Бутиковото осветление © 2019