Общи условия

Използвайки сайта did-m.com, дизайнерски лампи и осветление се счита че Вие приемате и сте съгласни с тези условия. В случай, че НЕ ПРИЕМАТЕ тези общи условия моля, не използвайте този онлайн магазин.

Продукти

Всички предлагани продукти в сайта за електронна търговия did-m.com, бутиково осветление са нови от официалните вносители или представители за България. Предлаганите продукти са произведени в държави от Европейския съюз. Качеството на стоките се гарантира от производителите. Публикуваните на сайта описания на предлаганите продукти са посочени от техните производители и са с информационна цел. Уеб сайтът не носи отговорност при невярност на посочената от производителя информация за характеристиките на продукти. Възможно е да бъдат допуснати технически грешки при тяхното въвеждане.

Регистрация

Посетителят в сайта може да направи (извърши) онлайн покупки само след като се е регистрирал. Регистрацията в сайта did-m.com Di Design е напълно безплатна. При попълване на регистрационната форма, потребителя е длъжен да предостави пълни и верни данни относно
неговата самоличност. Потребителя гарантира, че въведените от него данни са верни и пълни.

Цени

Всички посочени цени в уеб сайта са в Български левове (ЛВ.) с включен ДДС за един брой.
Цените на продуктите могат да бъдат променяни, без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите. При промоция на даден продукт е зачертана старата цена на продукта и е посочена новата по-ниска цена.

Доставки и срокове

Всички доставки се извършват от куриерска фирма на територията на Република България. Поръчки направени след 14.00 се обработват на следващия работен ден. Поръчки за София извън околовръстен път се обработват като за област София.

 

За град София
Цена на доставката: 6.00 лева
Срок на доставката: от 1 до 2 работни дни

За цялата страна
Цена на доставката: 10.00 лева
Срок на доставката: от 1 до 3 работни дни

 

Начин на плащане

При доставка на място (наложен платеж):
При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.


По банков път:
При избиране на този метод, можете да извършите банков превод към нашата сметка. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставката не дължите нищо на куриера.

Плащане през ePay.bg: (очаквайте скоро)
Ако притежавате дебитна или кредитна карта издадена от Българска или международна банка, можете да платите през системата ePay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на ePay.bg , където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.


Връщане на продуктите

Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на седем работни дни от датата на получаване на стоката.

Сумите се възстановяват в брой, чрез наложен платеж или по банкова сметка на клиента. Потребителят е длъжен да съхранява получените от did-m.com, дизайнерски лампи и осветление продукти, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия, съгласно Закона за защита на потребителите. did-m.com има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство.

При връщане на закупени продукти, транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.

Рекламации се приемат по Email, или друг удобен за клиента начин, като той посочва причините за предявената рекламация.

did-m.com Бутиково осветление си запазва правото да не приеме констатацията на клиента, ако прецени, че основанието му за рекламация е неоснователно или е следствие на неправилна употреба от страна на клиента.

Отказ на поръчка

Клиента има право да се откаже от подадената заявка за поръчка в рамките на 24 часа от датата на подаването и, като уведоми за това действие по Email или служебните телефони.
Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка да се откаже от сключения договор в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката.
Ако потребителят се откаже в указания срок, следва да уведоми продавача и да върне стоката в нейната оригинална опаковка, с оригиналните етикети, без индикации, че стоката е била употребявана, без да е повредена или третирана по какъвто и да било начин /пране, гладене и др./ и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя.
Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача.

Права и задължения на did-m.com Di Design

Ние сме длъжни да спазваме стриктно Закона за защита на личните данни, да защитаваме предоставената ни от клиента информация, да доставим поръчаните продукти в договорения срок на посочения адрес.


Всички подадени заявки се потвърждават по телефона (обаждане от оператор на did-m.com Di Design )


Когато продукта не е наличен, ние сме длъжни да Ви уведомим по Email или предоставеният от Вас телефон за контакт в рамките на 24 часа.


При повече от две фиктивни или невалидни заявки, невалиден Email адрес или грешен телефон за контакт – did-m.com Di Design си запазва правото да блокира потребителя, както и да забрани достъпа по IP адрес.


Настоящите общи условия могат да бъдат променяни едностранно от уеб сайта.


did-m.com Di Design си запазва правото да изпраща на регистрираните на уеб сайта потребители незаявени предварително търговски съобщения до потребителите, за да направи запитвания, да провежда анкети или да им предложи реклами и информация на свои или оферирани от други търговци стоки и услуги.


Права и задължения на Клиента

Клиентът е длъжен да посочи валиден телефон, Email адрес както и адрес за доставка. Също така да не подава фиктивни или невалидни заявки, да посочи точен адрес за доставка, Email адрес за кореспонденция и телефон за връзка.

 

 

Обновено на: 23.09.2017 год.

Рaзработено от WEB ETKO INFO
Бутиковото осветление © 2019